torstaina

Isoäidin neliöt virkkaamalla

Käväisin eilen Marttojen tilkkurekassa, joka oli Porissa Eetunaukiolla parkissa. Rekka oli aivan ihana, olisin halunnut jäädä sinne opettelemaan kuinka virkataan isoäidin neliö. Minulla oli kuitenkin perheen kuopus kainalossa, joka viittä vaille huusi nälkää ja tylsistymistänsä, joten sillä kertaa se ei ikävä kyllä onnistunut. Sain kuitenkin ohjeet mukaan, joten nyt olisi sitten tarkoitus opetella kotosalla niitä virkkaamaan.
Martoilla "tilkkuhaaste" jatkuu syyskuun loppupuolelle, joten kaikki nyt virkkaamaan neliöitä ja tekemään niistä peittoja. Matkahuollon kautta voi lähettää peitot 1.4.- 23.9. ilmaiseksi Martoille, jotka sitten kokoavat niistä yhden jättipeiton. Jättipeitolla yritetään päästä Guinnesin ennätystenkirjaan. Jättipeitto esitellään Helsingissä 1. lokakuuta, jossa se levitetään tuomiokirkon portaille.
Tässä linkki Novitan sivulle, jossa on ohjeet isoäidin neliöön. Minä alan nyt opetella, laitan sitten myöhemmin kuvia onnistuneista tilkuista =).

Marttojen tilkkurekka 

Yhteistyössä Marttaliitto, Tekstiiliopettajaliitto ja Novita Tilkkurekka-kiertueella helmikuussa 2011. Tilkkurekka on auki
klo 9.30-17.30.
Tilkkurekan aikataulu:  
ma 7.2. Jyväskylä Kolmikulma/Are-aukio ti 8.2. Tampere Keskustori
ke 9.2. Pori Eetunaukio
to 10.2. Turku Kauppatori
pe 11.2. Helsinki Narinkkatori
la 12.2. Helsinki Narinkkatori
ma 14.2. Lappeenranta Kauppatori
ti 15.2. Mikkeli Kirkkopuisto
ke 16.2. Joensuu Torito 17.2. Kuopio Kauppatoripe 18.2. Kokkola Tori
la 19.2. Oulu Raksila Citymarketsu 20.2. Kajaani Kulttuurikeskus Kaukametsä

234x60


Crafters Books

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti